Előző
Következő
új cikk

Belföld

Csapdát állított a kormánynak a feljelentőművész

Népszava-információ|2017. ápr 20. 08:42
[A+ A-]

A jobbikos Alfahír írta meg, hogy Tényi István, a legnagyobb magyar feljelentő szerdán küldött bejelentést az ügyészségre ismeretlen elkövető ellen, amelynek indoklásában arra hivatkozott, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter januárban Putyin propagandatévéjének, a Russia Today-nek adott interjújában azt mondta: „tudunk róla”, hogy Soros György számos szervezetet támogat: teljesen nyilvánvalóak a szándékai, nyíltan nyilatkozott arról, hogy a jelenlegi magyar kormány bukását és távozását akarja, mert nem helyesli politikai irányvonalát – írja a 444.

Tényi az indoklásban azzal érvelt, hogy ha Soros György tényleg meg akarja dönteni a kormányt, indítsanak ellene eljárást, de ha nem, akkor ne játszanak politikai színjátékot. A volt fideszes Tényi szerint ugyanis egy demokráciában elfogadhatatlan, ha egy vezető politikai szervezet az emberek biztonságérzetét veszélyeztetve valótlan kijelentésekkel, állításokkal „kampányol”.

Ha nem indul eljárás Soros ellen, vagy a nyomozás végén tisztázzák, hogy nem próbálja aláásni a rendszert, akkor az ellenzéknek papírja lesz róla, ami amúgy eddig is nyilvánvaló volt: hogy az állandó sorosozás egy kommunikációs blöff.
Persze az is lehet, hogy Polt Péter alattvalói bebizonyítják, hogy Soros György igenis forradalmat próbál szítani itt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!