Előző
Következő
új cikk

Belföld

Lázár: Bayer Zsolt a barátom

nepszava.hu|2017. ápr 20. 15:14
[A+ A-]

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Lázár Jánost a 85. Kormányinfón arról kérdezték, hogy elhatárolódik-e Bayer Zsolt véleményétől, aki a blogján azt írta, ők is záros határidőn belül utcára fognak vonulni.

A szélsőjobboldali publicista a tüntetésekre reagálva közölte bicskanyitogató irományát, amiben azt írta: „Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

Lázár János Bayer kirohanását azzal magyarázta, hogy magyarok vagyunk, "indulatosan intézzük a dolgainkat." A miniszter az ATV újságírójának azt is mondta: nem az ő dolga, hogy véleményezze Bayer Zsolt publicisztikáját, majd kijelentette: barátjának tekinti az újságírót.

A minisztertől azt is kérdezték - utalva Orbán Viktor múlt heti rádióinterjújára -, hogy viszket-e a tenyere. Lázár nemmel felelt, melyből a kérdező szerint következik, hogy a politikus nem jóravaló keresztény. A tüntetéssorozatról Lázár tömören azt mondta: mindenkinek van joga tüntetni, de nem szükséges a véleménynyilvánítás részének lennie annak, hogy állami épületeket festékkel dobálnak meg.

Lásd még: Lázár János: "Magyarország komoly támadás alá került"

Lájkoljon minket a Facebook-on is!