Előző
Következő
új cikk

Belföld

Húszmillió forint a tét

Népszava|2017. ápr 21. 05:11
[A+ A-]

Több mint félmilliárd forint értékű műszert kaptak az elmúlt 13 év során a hazai gyermekegészségügyi intézmények a K&H Gyógyvarázs program keretében. Most ismét pályázhatnak a kórházak és mentőállomások, hogy a legmodernebb eszközök segítsék a gyermekek mihamarabbi gyógyulását.

Május 31-ig adhatják be pályázatukat a gyermekgyógyítással foglalkozó kórházak és mentőállomások a K&H Gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatra, amelynek célja, hogy modern eszközökkel segítse a legkisebbek mihamarabbi gyógyulását. A nyertesek összesen 20 millió forint, egyenként maximum bruttó 4 millió forint támogatást kaphatnak, melyből lecserélhetik már elavult műszereiket és új, modern berendezésekkel gazdagíthatják eszközállományukat.

- A pályázat fókuszterülete idén először életkor szerinti, így ebben az évben a kamaszkor küszöbén álló, azaz a 8-11 éves gyerekek gyógyítását segítő műszerek támogatása. Ez azonban nem kizárólagos tényező, így természetesen minden egészségügyi intézményt, amely szeretné lecserélni elavult gyermekgyógyászati műszereit és beszerezni újakat, arra biztatunk, nyújtsák be pályázatukat – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Részletes pályázati kiírás és a hozzá kapcsolódó dokumentumok a következő weboldalon érhető el: https://www.kh.hu/csoport/egeszseg

Lájkoljon minket a Facebook-on is!