Előző
Következő
új cikk

Zöldzóna

Föld Fesztivál az Állatkertben

nepszava.hu|2017. ápr 21. 15:54
[A+ A-]

MTI Fotó: Kovács Attila

A Föld Napjához kapcsolódóan, 2017. április 21. és 25. között a Budapesti Állatkertben ismét lesz Föld Fesztivál. A programot itt találja.

A közlemény szerint a rendezvényen az intézmény és partnerszervezetei jóvoltából érdekes programok és látnivalók várják a családokat és a tanulmányi csoportokat.  A fesztivál lényegében a Föld napjának öt napon át tartó rendezvénnyé bővítése, amelyet ebben a formában 2008 óta rendeznek meg a városligeti intézményben – írja közleményében a szervezet. Az állatkert, valamint az általa létrehozott Magyar Madármentők Alapítvány mellett több partnerszervezet is részt vesz a fesztiválon.

MTI Fotó: Kovács Attila

MTI Fotó: Kovács Attila

Köztük van például a Duna-Ipoly Nemzeti Park, a FÖRI Természetvédelmi Őrszolgálata, az MTA ATK Talajtani és Agrokémiai Intézete és a Magyar Talajtani Társaság, az ELTE Konfuciusz Intézete, a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert, a Magyar Arborétumok és Botanikus Kertek Szövetsége, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Pest Környéki Madarász Kör, az Excelsior Hegymászó Sportegyesület, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület és az Ökocsiga Közhasznú Egyesület is.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!