Előző
Következő
új cikk

Belföld

Szeszélyes hétvégi időre kell készülni

nepszava.hu|2017. ápr 21. 17:36
[A+ A-]

Illusztráció/Thinkstock

Szombaton gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, kevés napsütésre készülhetünk. Kisebb eső, zápor is lehet. A nyugati szél megélénkül, időnként megerősödik. Hajnalban 4, napközben 13 fok körül alakul a hőmérséklet.

VASÁRNAP
Többször megnövekszik a felhőzet, több-kevesebb napsütés várható, de zápor is lehet. Az északnyugati szél megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4, a legmagasabb 13 fok körül alakul.

HÉTFŐ
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A nyugati, majd a délire forduló szél helyenként megélénkül. Hajnalban 2, napközben 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

KEDD
Többször megnövekszik a felhőzet, több-kevesebb napsütés várható, de zápor előfordulhat. A délnyugati szél megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, a legmagasabb 20 fok körül alakul.

SZERDA
Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 11, napközben  21 fok körül alakul hőmérséklet.

CSÜTÖRTÖK
Gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, zápor, zivatar valószínű.  Az északnyugati szél helyenként megélénkül.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, a legmagasabb 17 fok körül alakul.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!