Előző
Következő
új cikk

Sport

Profi boxgála Székesfehérváron

Népszava|2017. ápr 21. 20:16
[A+ A-]

Kizárólag magyar ökölvívók részvételével rendezik szombat este Székesfehérváron a Magyar Ring Profi Ökölvívó Gálát. Az est főmérkőzését Szellő Imre és Tóth Tamás vívja a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú címéért, egyben a magyar bajnoki címért.

Szellő és Tóth összecsapása mellett egyébként három címmérkőzés kerül megrendezésre: Bozai Gyula és Darmos József az Interim magyar- cirkálósúlyú címért küzd meg egymással, míg Törteli Balázs váltósúlyú magyar bajnoki címét teszi kockára Rácz Antallal szemben.

A szervező, Felix Promotion képviseletében Rácz Félix az est csúcsmérkőzésével kapcsolatban azt mondta, kiélezett küzdelmet és szoros csatát vár, melyben benne lehet a kiütés győzelem esélye is az egyik fél számára. A menedzser hozzátette, a mérkőzést a magyar bajnok Tóth csapata kezdeményezte, a bajnoki cím elhódítása és megvédése után ugyanis szintet akarnak lépni. A promóter a meccsel kapcsolatban ugyanakkor azt is megjegyezte, a győztes mindent visz, a vesztes viszont mindent elveszít, azaz mindkét ökölvívó számára komoly téttel bír a 12 menetes összecsapás.

A Magyar Ring Profi Ökölvívógálát az M4 Sport 22.30-tól élőben közvetíti.

Kovács Gyöngyike írása a Népszavának

Lájkoljon minket a Facebook-on is!