Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Sarka Kata döbbenetes önvallomása

nepszava.hu|2017. máj 8. 15:07
[A+ A-]

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Biztosan nem könnyű celebnek lenni, a noblesse oblige,(  vagy talán inkább, ahogy a Magyar Narancs facsarta ki a 18. századi francia mondást, miszerint a rang, illetve a nemesség kötelez, snoblesse oblige-zsá ) erős parancs, szóval mindig úgy kell kinézni, hogy bármikor megfeleljünk a celebség kritériumainak, hát még ha szép, de legalábbis mutatós celebként vagyunk elkönyvelve.  

Vélhetőleg emiatt is vannak szinte minden ebbe a kategeóriába tartozó nőszemély közösségi oldalai tele narcisztikus szelfikkel, egyike-másika láttán, az ember legszívesebben elküldené neki egy jó pszichológus címét. Nem kivétel ez alól Sarka Kata sem, aki az önimádó képek ellenére most előállt egy drámai bejelentéssel: NEM TARTJA MAGÁT SZÉPNEK. Már nem - tette hozzá, és rögvest megkönnyebbültünk, hogy de legalább volt idő, amikor IGEN, és ezt azért nem sokan mondhatják el magukról, minden közvéleménykutatás kimutatja, hogy szegény magyar lányok-asszonyok mennyire elégedetlenek a külsejükkel. 

Az információt  a Life.hu osztotta meg a nyilvánossággal, a beszámoló szerint Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyen induló lányokat mind dicsérte, de amikor rá került a sor, elbizonytalanodott, és bevallotta, hogy ő már nem tartja magát szépnek.

Ha még ennél is több intim információra vágynak Sarka Kata önértékeléséről, itt biztosan találnak még izgalmas dolgokat. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!