Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Brutális emberölés - Élve ásta el az asszonyt gyilkosa Újlengyelnél

nepszava.hu|2017. máj 9. 12:33, frissítve: 2017. máj 9. 13:05
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott, majd elföldelt egy szigetszentmiklósi nőt. Az illetékes bíróság 2017. május 9-én elrendelte Sz. Attila előzetes letartóztatását.

Sz. Attila április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a szigetszentmiklósi nővel. A férfi gépkocsijával Újlengyel külterületére mentek, ahol kiszálltak az autóból, majd a férfi megütötte és testszerte megszúrta az asszonyt. A még élő nőt eltemette és sorsára hagyta - derült ki a Pest Megyei Főügyészség közleményéből.

A nőt eltűnt személyként keresték. Holttestére 2017. május 4-én találtak rá.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, akit az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak.

A nyomozás kezdetén okkal lehet tartani attól, hogy a férfi szabadon védekezve tanúkkal összebeszélve, őket befolyásolva veszélyeztetné a nyomozás sikerét. Annak a veszélye is fennáll, hogy a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya folytán szabadlábon hagyva megszökne. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Az illetékes bíróság 2017. május 9-én elrendelte Sz. Attila előzetes letartóztatását.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!