Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Lövöldözés a VII. kerületben - Őket keresi a rendőrség (Fotók)

nepszava.hu|2017. máj 11. 15:56
[A+ A-]

A Garay piacnál történt a lövöldözés Forrás: Facebook/Garay Center

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség - közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint szerda reggel a VII. kerületben, a Garay téri piac épülete előtt három férfi szóváltásba keveredett egy negyedikkel. Egyikük a vita hevében egy gumilövedékes fegyverből lövéseket adott le a sértettre, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK VII. kerületi kapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a 43 éves P. László budapesti lakos és társai ellen.

Az erzsébetvárosi rendőrök P. Lászlót pár órán belül elfogták, budapesti társait, a 27 éves Pál Norbert Rolandot és a 40 éves Pál Gábort a rendőrök keresik. A rendőrség azt kéri, hogy akinek információja van a képeken látható férfiak tartózkodási helyéről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írta a BRFK.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!