Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Élve eltemették a milliomost - Tagad a szigetszentmiklósi férfi

nepszava.hu|2017. máj 11. 19:44
[A+ A-]

Ismét kihallgatták Sz. Attilát, akit egy 52 éves szigetszentmiklósi nő meggyilkolásának gyanúja miatt vettek őrizetbe. A férfi ismét tagadta, hogy ő követte el a bűncselekményt - írja a 24.hu.

Lapunk is megírta, hogy egy férfi Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott, majd elföldelt egy szigetszentmiklósi nőt, aki egy magyar üzlethálózat tulajdonosa volt. Sz. Attila április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a nővel. A férfi gépkocsijával Újlengyel külterületére mentek, ahol kiszálltak az autóból, majd a férfi ötször megütötte a fején az asszonyt, fojtogatta és egy késsel legalább hat szúrást ejtett a hátán, a nyakán és a hasán. A még élő nőt eltemette és sorsára hagyta - derült ki a Pest Megyei Főügyészség közleményéből. A nő holttestére május 4-én találtak rá.

Sz. Attila körülbelül fél éve költözött Sóskútra Solymárról, de a bűncselekmény elkövetése előtti hetekben nem látták otthon a környékbeliek. Korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben a férfinak nem három, hanem két gyereke van, egyikük már felnőttkorú.

A 48 éves Sz. Attila kedden került előzetes letartóztatásba, a Bors szerint az üzleti életben jól ismert vállalkozó egykori feleségét ölte meg. A 24.hu szerint a férfi tíz-tizenkét millió forintos tartozást halmozott fel, ezért döntött úgy, hogy megöli a nőt.

A Bors értesülései szerint Sz. Attila, az üzleti életben jól ismert vállalkozó egykori felesége az áldozat. Az exférj az egyik legnagyobb hazai üzletlánc vezetőségi tagjai között tűnt fel, de jelentős hotelberuházás is kapcsolható hozzá. De nemcsak ő, hanem az asszony lánya is a vállalkozói szférában tevékenykedik.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!