Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Döbbenetes - Kocsijával akasztotta fel magát a Pest megyei apa

nepszava.hu|2017. máj 13. 10:46
[A+ A-]

Döbbenetes módon vetett véget életének egy Pest megyei településen élő férfi – írja a Bors.

Délután beült a kertjében parkoló kocsijába, a nyakába kötelet vett, amelyet előzőleg egy öles fához erősített. Egyesbe tette a váltót, gázt adott, a kocsi meglendült, a férfinak esélye sem volt a túlélésre. A közelben dolgozók riasztották a mentőket, de mire a helyszínre értek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

– Sokan ismerték a településen, mindenkit megrendít a halála – mondta a Borsnak Adamcsek István. – A kereskedelemben dolgozott, nem hinném, hogy anyagi problémák vezettek a tettéhez. Évekkel ezelőtt elvált, neje és két fia külön éltek tőle. Néha betért közénk egy italra, beszélgettünk, rendes, jóravaló ember volt, igaz, kicsit befelé forduló. De senki nem gondolta volna, hogy ilyesmit forgat a fejében – töprengett István.

– Sokan odasereglettek, amikor ez a szörnyűség megtörtént. Körülbelül két óra körül járhatott, a házzal szemben van egy óvoda, még szerencse, hogy a kicsik nem láttak semmit. Itt mindenki azt gondolja, hogy régóta tervezgethette, hogy így végez magával, ehhez hatalmas elszántságra lehetett szüksége – vélekedett az asszony.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!