Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Mennyire szexi Orbán Viktor? Most megnézheti!

Népszava|2017. máj 13. 11:56
[A+ A-]

FOTÓ: REUTERS/Eric Vidal

A legvonzóbb a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau, a legkevésbé tetszetős pedig az észak-koreai diktátor, Kim Dzsungun lett a hottestheadsofstate.com összeállításában, amiből az is kiderül, hova sorolták a szexi politikusok listáján Orbán Viktort.

A magyar miniszterelnök 6 év alatt 62 hellyel került hátrébb: jelenleg a 78. helyen áll. – Orbán Viktor az elmúlt időszakban megpocakosodott és meg is őszült – így vélekedett a Blikknek Orbánról Kiszelly Zoltán politológus. – Ezek a változások a személyiségén is megjelennek, ami nagyon fontos egy vezető kisugárzásánál. 

– Orbán kevesebb időt fordít a külsejére – kritizálta a miniszterelnököt Szabó Csillag, a Miss International Hungary 2016 győztese. – Az egészséges életmód kapcsán sem mutat jó példát: folyamatosan zsíros ételekről posztol a Face­bookon. Ha más életvitelt folytatna, jót tenne neki.

A szépségkirálynőnek valószínűleg igaza van, hiszen Orbán Viktor Vlagyimir Putyin orosz elnöknél és Ferenc pápánál is rosszabb helyen végzett a szexi listán. Előbbi a 23., míg utóbbi az 54. lett.

Íme az idei győztes: Justin Trudeau Forrás: Facebook

Íme az idei győztes: Justin Trudeau Forrás: Facebook

hottestheadsofstate.com listájának készítői állítják: nem veszik figyelembe a rangsoroltak politikai szerepvállalását, csak a külcsín számít. – Viccesnek és szórakoztatónak szántuk a listát, valamint oktatni akartuk az embereket – fejtette ki a lista egyik létrehozója. A rangsort először 2009-ben állítottak fel, akkor az első Julija Timosenko korábbi ukrán miniszterelnök lett.

A mostani top 10 így néz ki: 

1. Justin Trudeau (Kanada), 2. Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk (Bhután), 3. Enrique Pena Nieto (Mexikó), 4. Jovenel Moise (Haiti), 5. Kolinda Grabar-Kitarovic (Horvátország), 6. Edi Rama (Albánia), 7. Bjarni Benediktsson (Izland), 8. Alekszisz Ciprasz (Görögország), 9. Malcolm Turnbull (Ausztrália), 10. Patrice Talon (Benin)...78. Orbán Viktor (Magyarország)... 199. Kim Dzsongun (Észak-Korea)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!