Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Ő az a migránsgyűlölő, aki nőt vert a Kálvin téren - Fotó!

nepszava.hu|2017. máj 13. 13:29
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A lakosság segítségét kéri a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mely nyomozást indított garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – közölte a rendőrség azzal a Kálvin téri incidenssel kapcsolatban, amikor egy menekültgyűlölő férfi azért kezdett el ordibálni a Trio Pizza egyik alkalmazottjával, mert az angolul szólította meg. Amikor egy nő védelmébe vette a dolgozót, akkor a dühöngő vendég meg is ütötte áldozatát, aki feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség honlapján azt írta: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. május 15-én 12 óra 40 perc és 13 óra közötti időben Budapesten a IX. kerületben, a Kálvin téri aluljáró egyik éttermében szóváltásba keveredett a kiszolgálást végző eladó férfival és egy járókelő nővel, majd a nőt bántalmazta.

A feltételezett elkövető 50-55 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, normális testalkatú, a feje tetején kopaszodó, oldalt ősz hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű melegítőpulóvert és melegítőnadrágot, fekete cipőt viselt.

Korábban lapunk is megírta, hogy a Kálvin téri aluljáróban található Trio Pizza egyik alkalmazottja angolul szólított meg egy vendéget, mire a gyűlölködő férfi mocskos migránsnak nevezte őt. Ám ez nem volt neki elég, amikor egy nő a kiszolgáló segítségére sietett, mondván, hogy a pizzás biztosan véletlenül nézte turistának, őt is elkezdte gyalázni, majd meg is ütötte. Az esetnek több szemtanúja is volt, a nő rendőrt hívott.

A nő a 444 munkatársának elmondta, hogy a férfi először húgyagyú libának szólította, fejelgetett felé, majd pofon vágta, amitől az áldozat napszemüvege is lerepült a fejéről. A napszemüveget arrébb is rugdosta, üvöltözött még egy sort, majd elment. Szerencsére a térfigyelő kamerák felvették az esetet, ráadásul szemtanúk is voltak, így a nő bizonyítékok birtokában tehet feljelentést. "Éljen a gyűlöletpolitika, az agymosás és az uszítás" - zárta az alkalmazott segítségére siető áldozat a megdöbbentő esetről adott beszámolóját.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az ATV műsorában „nyavalyás provokációnak” nevezte az incidenst. A politikus szerint ez egy megrendezett sztori, hiszen „bármi elképzelhető azóta, hogy Soros György betette ide a lábát, és azt csinálják a provokátorai, amit ő mond”. Németh Szilárd kijelentette: ez a történet nincs összefüggésben a kormányzati kommunikációval, ugyanis a kabinet sohasem migránsozott.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!