Előző
Következő
új cikk

Belföld

Pukli István már nevet is talált pártjának

nepszava.hu|2017. máj 15. 09:28
[A+ A-]

Még márciusban a HírTV információi alapján a népszava is megírta, hogy új polgári pártot alapít Pukli István, a Teleki Blanka gimnázium igazgatója az elmúlt évi pedagógus demonstráció egyik főszereplője, most pedig már az is kiderült, mi lesz a neve a politikai formációnak: Polgári Világ. 

Pukli István a Magyar Nemzetnek adott interjújában egyebek mellett bocsánatot kér az emberektől azért a kommunikációs zűrzavarért, amibe időnként belekeveredett. Azt pedig már korábban megígérte, hogy áttöri a fejével a  falat az oktatásban, erre pedig a pártalapítás az egyetlenegy hatékony eszköz. Civilként nem lehet elérni semmit, csak választás útján váltható le a kormány.

A Tanítanék Mozgalom korábbi vezéralakja beszél arról is, hogy kora fiatalsága óta fűti a tenni akarás. Nagyon szereti a hazáját, nem szeretne külföldre menni, ezért inkább itthon változtatna a viszonyokon. Ha mi, fiatalok nem állunk ki magunkért és nem cselekszünk, akkor ki fog? Mint a legtöbb friss pártot, a mienket is a kétségbeesés hívta életre - mondja Pukli István az interjúban, ami teljes terjedelmében itt olvasható.  

Lájkoljon minket a Facebook-on is!