Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Balesetnek álcázta - Újabb bűntettet ismert be a gyilkos

nepszava.hu|2017. máj 16. 08:16
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun megyei rendőrök bebizonyították, hogy egy,  már előzetes letartóztatásban lévő férfi egy kiskunhalasi női ismerősét is megölte - tudatja a police.hu.

Kiskunhalason, a Rekettye pusztában 2012. május 20-án az egyik dűlőút mellett egy női holtestet találtak. Az akkori szakvélemény arra utalt, hogy a nő közlekedési baleset áldozata lett, ezért a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott nyomozást. 2011 szeptemberében kiskunhalasi tanyáján előzetes szóváltást követően S. Mihály bántalmazta férfi ismerősét, aki belehalt sérüléseibe. A gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök és a nyomozási bíró 2016. június 30-án előzetes letartóztatását rendelte el.

S. Mihály elfogását követően a Bács-Kiskun megyei nyomozók megvizsgálták a 2012 májusában történt halálesetet, mivel az nem messze a gyanúsított lakhelyétől történt.

A nyomozás kiderítette, hogy S. Mihály 2012. május 19-én 23 óra 30 perc körül a dűlőút melletti erdőben várta az asszonyt. Kezeire kesztyűt, cipőjére ruhadarabokat húzott és a magával vitt kalapácsot is ruhával burkolt be. A férfi váratlanul odament a kerékpárját toló nőhöz és több alkalommal kalapácsával fejbe vágta, emiatt az 55 éves helyi sértett összeeset és meghalt. Ezt követően a gyanúsított a holtestet az út szélére húzta. A férfi kihallgatásán az újabb emberölést is beismerte.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!