Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Gyereklányokkal üzemeltetett bordélyt a miskolci kerítő

nepszava.hu|2017. máj 18. 09:26
[A+ A-]

A Kazincbarcikai Járásbíróság „gyermekprostitúció kihasználásának büntette és gyermekpornográfia bűntette” miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki 2014 elejétől 2015 májusáig társával együtt Miskolcon, a Soltész Nagy Kálmán úton bordélyházat üzemeltetett – tudósít a Borsod Online.

Az elsőrendű vádlott által vezetett gazdasági társaság nevében lakást béreltek, abba bútorokat, masszázságyakat vásároltak, majd internetes hirdetéseket adtak fel, melyben pénzkereseti lehetőséget ajánlottak. A hirdetésre jelentkező nőket tájékoztatták a munka jellegéről, majd velük masszőr- és hostess-feladatokra szerződést kötöttek. A szolgáltatásokról árlistát készítettek, nyilvántartották a bevételeket, felügyelték a prostituáltakat. A pénz a vádlottakhoz került, akik azon megosztoztak, illetve juttattak belőle a lányoknak is, akik között volt olyan, aki 16 évesen kezdett prostituáltként dolgozni a bordélyházban. Az elsőrendű vádlott az általa használt számítógépen olyan tartalmú felvételeket tartott, amelyek 18. életévüket be nem töltött – esetenként mindössze 8-10 éves – lányokat nyíltan szeméremsértő módon ábrázoltak.

A bíróság az elsőrendű vádlottat 3 év 3 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. A másodrendű vádlott az eljárás ideje alatt meghalt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!