Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Óriási sikkasztással gyanúsítanak egy komlói közös képviselőt

nepszava.hu|2017. máj 18. 10:15
[A+ A-]

Sikkasztás alapos gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Komlón, ahol egy közös képviselő 30 millió forintnál is többet nyúlhatott le az általa képviselt társasházak lakóitól – írja a Pécsi Stop.

Az egészre úgy derült fény, hogy az egyik társasháznál felújítás mellett döntöttek, majd összeszedték a lakásonkénti 6-800 ezer forintokat, a vállalkozó el is végezte a munkát - ám nem fizették ki. A lakók feljelentést tettek a komlói rendőrkapitányságon a közös képviselő ellen, viszont a felújítás költségeit nekik kell kifizetniük a vállalkozónak. Többen részletfizetést szeretnének kérni, mert komoly gondot okoz a több százezer forintos összeg ismételt azonnali előteremtése.

Az elmúlt hetekben az is kiderült, hogy az eredeti 30 millió forintnál lényegesen több pénz tűnt el, hisz az érintett közös képviselő mintegy ötven komlói társasházban látta el feladatát – annyi a különbség, hogy a többi épületben a felújítások még nem történtek meg, viszont a lakók elkezdték a ház közös számláján gyűjteni a pénzeket. Pontos számot nem tudni, de a városban terjedő hírek szerint összesen 100 millió forint körüli az összeg, aminek nyoma veszett.

A teljes cikk itt olvasható

Lájkoljon minket a Facebook-on is!