Előző
Következő
új cikk

Belföld

Tudjuk, mit csinál vasárnap! - 7 kerületben lesz forgalomkorlátozás

nepszava.hu|2017. máj 19. 12:27
[A+ A-]

Népszava fotók: Molnár Ádám

Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk! címmel hirdetett meg ismét tüntetést a Nem maradunk csendben Facebook-csoport, illetve a megmozdulásra több szervezet is összeadta erejét, ahogy írják:  az elmúlt hónapok nagy tüntetéseit szervezők összefogtak egy közös tüntetésre. A rendőrség a police.hu-n keresztül arról informált, hogy a vasárnapi demonstráció miatt hét fővárosi kerületben vezetnek be ideiglenes forgalomkorlátozást, késő délután lezárják a Szabadság hidat is.

A változások az I., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX. és a XI. kerületben lépnek életbe. Reggel hat órától éjfélig lezárják a Műegyetem rakpartot a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között.

Este háromnegyed hattól hétig szakaszosan és időszakosan zárják le a Szent Gellért tér-Szabadság híd-Vámház körút-Múzeum körút-Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca-Kossuth Lajos tér útvonalat.

Tilos megállni vasárnap reggel hat órától egyebek mellett a Műegyetem rakparton a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között, a Lendvay utcában a Dózsa György úttól a Munkácsy Mihály utcáig, a Bajza utcában az Andrássy út és a Szondi utca között, az Andrássy út páros oldali szervizútján a Bajza utcától a Munkácsy Mihály utcáig, a pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között, valamint a Széchenyi rakparton a Garibaldi utcától a Steindl Imre utcáig.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!