Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Videó buktatta le a nőt, aki kirabolt egy pesti ékszerboltot

nepszava.hu|2017. máj 19. 20:58
[A+ A-]

A police.hu-n közzétett videó alapján ismerték fel azt a nőt, aki kirabolt egy XIX. kerületi ékszerboltot - olvasható a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Gáborné 44 éves budapesti nő ellen, aki május 3-án 12 óra 5 perckor bement egy kispesti ékszerboltba, vásárlást színlelt, majd az eladót egy késsel megfenyegette és az ékszerek átadására kényszerítette.

Egy ismeretlen telefonáló a rendőrség honlapjára feltöltött videó alapján 2017. május 18-án bejelentést tett a Tevékenység-irányítási Központba, hogy felismerte L. Gábornét. A kispesti rendőrök a bejelentés után megjelentek a nő lakcímén és a házkutatás során megtalálták az elkövetéskor viselt ruhát, hátizsákot és a zsebkést is.

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!