Előző
Következő
új cikk

Sport

Megvan a Videoton új vezetőedzője

MTI|2017. jún 6. 17:34
[A+ A-]

FOTÓ: Srdjan Stevanovic/Getty Images

 A szerb Marko Nikolic lett a Videoton FC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

 A székesfehérvári klub honlapjának keddi beszámolója szerint a 37 éves szakvezető szerződése két szezonra szól. Marko Nikolic egy sérülés miatt fiatalon befejezte játékos-pályafutását, és már a harmincadik születésnapja előtt bemutatkozott vezetőedzőként a szerb élvonalban. Irányította az FK Rad, a Vojvodina, a Partizan Beograd és a szlovén Olimpija Ljubljana együttesét. Az előző idényben a Partizannal bajnokságot és kupát nyert Szerbiában.

"Régóta követem a magyar bajnokságot... Úgy láttam, hogy évről évre fejlődik a liga, egyre jobb az infrastruktúra, a média és a szurkolók is követik a labdarúgást, de klubszinten hiányoznak a nemzetközi eredmények" - nyilatkozta új klubja honlapján Nikolic.

Kovács Zoltán sportigazgató elmondta, nagy csalódásként élték meg, hogy az előző idényben csak ezüstérmet nyertek az NB I-ben.  "Most már kötelező ezen a csalódáson túllépnünk, hiszen hamarosan kezdődik a felkészülés az új idényre. A Videoton ambíciói még tovább nőttek, a céljaink pedig változatlanok maradnak" - fogalmazott Kovács, hozzátéve, reményeik szerint Nikolic vezetésével a nagy győztesek útjára léphetnek. A Videoton FC pénteken közös megegyezéssel bontott szerződést a norvég Henning Berg vezetőedzővel.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!