Előző
Következő
új cikk

Belföld

A Lungo Drom futhat a neve után

nepszava.hu|2017. jún 12. 08:02
[A+ A-]

Népszava fotó

Túszul ejtette a Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos és Orbán-védenc által vezetett Lungo Drom szervezet domain nevét az Anonymous magyarországi hekkercsoportja – figyelt fel  a RomNet  a szervezet Facebook oldalán közzétett információra.

Kiderítették, hogy a milliárdokból nem futotta a domain név meghosszabbítására, így egyik tagjuk szemfülesen lecsapott a lehetőségre és megvette. A lungodrom.hu ettől kezdve a szervezet tulajdonában van, akik közösségi oldalukon így üzentek az érintetteknek:

„T. Flóris! Ha érdekel a domain, egyezzünk meg: egy szép összeg az általunk választott hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványnak és újra csinálhatjátok a weboldalt.”

A lungodrom.hu oldalon jelenleg semmi nem található, a weboldal nem elérhető, igaz korábban sem volta rajta tartalom,pedig állami költségvetésből évi 150 millió forintot kap a szervezet működésre. A Farkas Flórián által vezetett szervezet éves beszámolóit sem tette közzé a korábbi években a honlapján, gazdálkodásukat csak a bírósági honlapon keresztül lehet elérni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!