Előző
Következő
új cikk

Sport

Bernd Storck lemondta köztévés interjúját

nepszava.hu|2017. jún 12. 08:59
[A+ A-]

Fotó: Getty Images

Háromnegyed órával a felvétel előtt a Storck lemondta az M4-nek ígért interjúját. Pedig a csatorna a szövetségi kapitány kérésére még azt is vállalta, hogy nem élőben, hanem a tervezettnél korábban veszik fel az interjút – írja a 444.

Storck csak annyit mondott a csatornának, hogy vasárnap mégsem szeretne nyilatkozni. Ugyan az MLSZ felajánlotta a köztévének, hogy a szövetségi kapitány helyett egy játékos és a csapat sajtósa nyilatkozik nekik, de a műsor készítői ragaszkodtak Storckhoz, mert csak ő tudott volna érdemi választ adni a szakmai kérdésekre. Nem sokkal később Storck kiadott egy közleményt, miszerint nem szeret kapkodva dönteni és nyilatkozni, még időre van szüksége, hogy összefoglalja a mondanivalóját.

Vasárnap a szövetségi kapitány hosszú idő után újra posztolt a Facebook-oldalára. Igaz, csak annyit: „Hajra Ungarn!!!”. Amikor az egyik kommentelő beírta, hogy menjen haza, Storck visszaírta, hogy nem.

A extrakínos andorrai vereség után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke azt mondta, néhány napot várni kell, hogy eldöntsék, lesznek-e következményei a magyar csapat siralmas szereplésének.

lásd még: Magyar törpék Liliputban

Lájkoljon minket a Facebook-on is!