Előző
Következő
új cikk

Belföld

Hullát "vett" a lakással egy szolnoki férfi

nepszava.hu|2017. jún 14. 08:43
[A+ A-]

A kép illusztráció! FOTÓ: Thinsktock

Egy mumifikálódott holttest fogadta a Puskás Tivadar körúton lévő, elárverezett lakásba belépőket kedd délelőtt. Merthogy csak a lakott ingatlanokat lehet előre megtekinteni az árverés során, így a lakatlan, vagyis beköltözhető állapotú lakások, házak tartogathatnak némi meglepetést a vásárlóknak – tudósít a szoljon.hu.

A szomszédok a lapnak elmesélték, hogy a nappaliban, az ágyon fekve találták meg a szerencsétlenül járt embert. A rendőrök még nem tudják, hogy ki az illető, de ha az, aki ott lakott, akkor egy ötven év körüli férfi lehet, aki nyolc-tíz éve költözhetett a lakásba. A szomszédok elmondása szerint nem nagyon látták a férfit. Egyszer-kétszer találkoztak vele még miután beköltözött, de utána ritkán mutatkozott. Az ingatlanban már számos levél gyűlt össze az évek során, ugyanis - mint a portál megtudta -, a holttest már több éve heverhetett ott.

Az esetről Kovács Ágnes megyei rendőrségi sajtóreferens csak annyit nyilatkozott, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!