Előző
Következő
új cikk

Belföld

MSZP: terrorista kapcsolatai a Fidesznek vannak

MTI|2017. jún 15. 15:18
[A+ A-]

Fotó: Népszava

Az MSZP szerint terrorista kapcsolatai csak a Fidesznek vannak.

Az ellenzéki párt csütörtöki közleményében ezt arra reagálva közölte, hogy Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője azt mondta, a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak, mert az elmúlt hetekben valóságos kampány folyt a röszkei zavargások egyik kulcsszereplője, Ahmed H. kiszabadításáért.

Azt írták, a terroristák védelméről a Fidesz-kormány már akkor döntött, amikor szabadon bocsátották a jogerősen elítélt azeri baltás terroristát. A terrorral szövetkezett a Fidesz-kormány akkor is, amikor schengeni vízumot adtak az Orbán családdal üzletelő, terroristákat támogató bűnözőnek, Ghaith Pharaonnak.  A mai napig nem tudni, mit kapott ezekért Orbán Viktor.

A szocialista párt szerint azt azonban lehet tudni, hogy a letelepedési kötvényből 150 milliárd forintot zsebelt be a Fidesz, az viszont ebben az esetben sem ismert, hogy ilyen módon kiknek engedte meg az Orbán-kormány Magyarország és az Unió területén történő szabad mozgást. Az MSZP szerint, ha Budai Gyulának kérdései vannak a magyar politika és a terrorizmus kapcsolatáról, legelsőként ezeknek a gyanús ügyeknek a hátteréről kell kérdeznie saját párttársait, illetve Orbán Viktort.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!