Előző
Következő
új cikk

Sport

Csányi Sándor: Járt még egy esély Storcknak

Népszava|2017. jún 16. 18:35
[A+ A-]

Nehéz volt dönteni, többek között ezt mondta az M4 Sport televíziónak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke azt követően, hogy az elnökség úgy döntött Bernd Storck jövőjével kapcsolatban.

„Mérlegelnünk kellett, hogy mit tegyünk, azért volt nehéz dönteni, mert Bernd Storck az Európa-bajnokságon sikeresen szerepelt a csapattal – mondta a szövetség elnöke. - Az Eb után többen elköszöntek a válogatottól, illetve sérülések miatt kényszerből több helyen kellett változtatni a csapat összeállításán, mint azt a kapitány szerette volna. Mindezt figyelembe vette az elnökség, amikor úgy döntött, a szövetségi kapitány kap még egy lehetőséget.”

A szakvezetőt rengeteg kritika érte, amiért az amatőr futballistákból álló Andorrától elszenvedett múlt pénteki 1-0-ás vereség után nem mondott le. „Nem kommunikáltuk, de a mérkőzés után Bernd Storck felajánlotta nekem a lemondását – hangsúlyozta Csányi Sándor. - Abban maradtunk, hogy az elnökségre bízzuk a döntést, egy ilyen lépést át kell gondolni.”

Csányi Sándor az interjú végén elnézést kért az elmúlt időszak vereségeiért és köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy a válogatott mellett álltak, és bejelentette: az MLSZ a soron következő három hazai selejtezőre egységesen 1000 forintért árulja majd a belépőket, akik pedig drágábban megvásárolt bérlettel rendelkeznek ezekre a meccsekre, azoknak visszafizetik a különbözetet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!