Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Ön hova utazna Habonnyal?

Népszava|2017. jún 17. 05:07
[A+ A-]

Arató András, Klubrádió

Az a helyzet, hogy éppen utazom francia földön, éppen Lyonban, ahol rengeteg kivágatlan fa van, mint minden településen errefelé. Habony eszembe sem jutott, és ez így van jól. Így lenne jól. Így lesz jól.

Avar János, újságíró

Sehová. Se Habonnyal, sem helikopterrel. Félnék, s nem tudom, melyiktől inkább. Hiszen azt sem tudom, kicsoda Habony, lévén nem közszereplő. De hallottam róla, mint (Gucci) táskás emberről, s ennek alapján sem zebravadászaton, sem zebrán nem szeretnék vele találkozni.

Bolgár György, rádiós újságíró

Lássuk csak: ő makaózni szeret, én nem. Ő dubajozni szeret, én nem. Ő ibizázni szeret, én nem. Ő bentleyzni, vajnázni és finkelsteinezni szeret, én nem. Mi marad? Szeretett miniszterelnökünk és Felcsút. Úgyhogy elválnak útjaink, igaz, szerencsére soha nem is találkoztak.

Farkasházy Tivadar, Hócipő

Sehová se utaznék Habonnyal. S a többi főkolompossal se. A problémát megkönnyíti, hogy hermetikusan elzárják magukat a nekik nem tetsző Magyarországtól, emberemlékezet óta nem találkoztam vezető fideszessel, funkcionáriussal, korábban azért ez elég gyakran előfordult, nem mintha hiányozna, de azért előfordulhat, hogy hamarosan közülünk választják ki az 1300 belső migránst, ha már az Unió annyit kekeckedik.

Horváth István, hírlapíró

Lehet Makaón Szép kártyával letelepedési kötvényt vásárolni?

Horváth Zoltán, újságíró

Honnan veszik, hogy Habony egyáltalán hajlandó lenne bárhová is elutazni velem? Még lekap valami lesifotós, és a velem közös nyilvánosság végzetesen rossz fényt vethet az ő makulátlan hírnevére és becsületére. Képzeljék el, mekkora skandalum lenne ez Fideszben - a bizniszről már nem is beszélve...

Veress Jenő, a Népszava főmunkatársa

Egy csodálatos kis faluba, ahová kisvasút vezet, s melynek több nevezetessége is van: gyönyörű barokk temploma és kolostora, melyet még Nagy Lajos királyunk alapított 1352-ben. Sok kitűnő lakója is volt a településnek, mint például Göncz Árpád, Déry Tibor, Eörsi István, Mensáros László. Úgy hívják, Márianosztra. Retúrjegy csak nekem.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!