Előző
Következő
új cikk

Belföld

Orbán Viktor nem tudta, milyen rendezvényen van? - Fotók!

nepszava.hu|2017. jún 17. 09:52, frissítve: 2017. jún 17. 16:28
[A+ A-]

MTI Fotók: Máthé Zoltán

Orbán Viktor Budapesten, a Hősök terén mondott beszédet, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton. A miniszterelnök beszéde azonban egyáltalán nem a rendőrség feladatáról szólt, az újoncok útra bocsátásaként inkább a kormánypropagandát szajkózta. Minta csak a péntek reggeli Kossuth Rádiós alákérdezős rádióinterjút hallgattuk volna, migránsokat, és népvándorlást emlegetett, nem kifelejtve a magyar kormány rendkívüli helytállását.

A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

"Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható. Elsőként mutattuk meg azt is: nem fogjuk hagyni, hogy tömegével ültessenek a nyakunkra olyan embereket, akikről nem tudjuk, kicsodák, és milyen szándékkal érkeznek" -  kezdte ünnepinek nem nevezhető beszédét a határvadászoknak Orbán, nagy ívben kikerülve, milyen szerep várhat egy rendőrre a társadalomban, vagy hogy mi a modern rendőrség dolga.

Orbán Viktor azt is mondta: ragaszkodni kell ahhoz, hogy Magyarország sorsáról csak és kizárólag a magyarok dönthessenek. Ha ugyanis hagyták volna az ellenkezőjét, akkor Európába még mindig százezerszám özönlenének ismeretlen bevándorlók Magyarországon keresztül - feszített büszkén a miniszterelnök, szemet hunyva a tény felett, hogy két éve a magyar állam is százezer szám engedett tovább regisztráció nélkül embereket Nyugat felé.

Orbán Viktor miniszterelnök, mellette Papp Károly országos rendőrfőkapitány , Pintér Sándor belügyminiszter , Simicskó István honvédelmi miniszter  és Benkő Tibor a honvédvezérkar főnöke  MTI Fotók: Máthé Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök, mellette Papp Károly országos rendőrfőkapitány , Pintér Sándor belügyminiszter , Simicskó István honvédelmi miniszter és Benkő Tibor a honvédvezérkar főnöke MTI Fotók: Máthé Zoltán

A most felavatott rendőrök nagy része valószínűleg a határra lesz vezényelve - az MTI egyenesen határvadászoknak nevezte a felavatott rendőr tiszthelyetteseket -, feltehetően ezért is beszélt ennyit a migrációról Orbán, aki sokadszor próbálta az újoncok fejébe verni: ha nincs határvédelem, nincs fejlődés és jólét sem, csak félelem, düh, zavarodottság és emberek közé hajtó teherautók. Ezzel a mondatával ismét tökéletesen összemosta a többgenerációs, már Európában született bevándorlók terrortámadásait a mostani menekültválságal.

Ha netán érdekelné, hogy mit hordott még össze a terroristákról, migránsokról és Brüsszelről a kormányfő, akkor a beszédét ide kattintva visszanézheti!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!