Előző
Következő
új cikk

Sport

Ronaldo visszatér egykori klubjába?

nepszava.hu|2017. jún 19. 09:54
[A+ A-]

FOTÓ: Getty Images, Francois Nel

Cristiano Ronaldo visszatérne egykori klubjába, a Manchester United-hez, legalábbis ez derül ki abból, hogy mérlegelni kezdte a lehetőségeket, tudta meg a SkySports. Közben Zinedin Zidane telefonon kérlelte maradásra kulcsjátékosát.

A portugál sztár azt követően kezdett új csapat után nézni, hogy a múlt héten kiderült, a spanyol adóhatóság szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába, az ügyészség pedig pert indított ellene adócsalás vádjával.

Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találná a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várna rá, amelyet büntetlen előélete miatt azonban valószínűleg nem kellene letöltenie.

A napok óra tartó botrány médiavisszhangja miatt Cristiano Ronaldo eltökélt szándéka elhagyni a Real Madridot és Spanyolországot. Ez abból is látszik, hogy átigazolási kérését már be is nyújtotta a királyi klubhoz. Az új cél pedig nem más, mint a Manchester United – legalábbis ezt írja a SkySports meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

További részletek az atv.hu oldalon!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!