Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Orbán, Rogán és Gyurcsány feleségével is összeköltözik Demcsák?

nepszava.hu|2017. jún 29. 08:09
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Bár április végén robbant a hír, hogy Demcsák Zsuzsa távozik a TV2-től, úgy tűnik, egy utolsó nagy dobásra még készül Andy Vajna tévéjénél. Egy összeköltözős-beszélgetős műsorral - ami kísértetiesen hajaz az azóta a csatornától távozott Friderikusz Sándor produkciójára - jelentkezik majd a Mokka leköszönő házigazdája, amiben Orbán Viktor, Rogán Antal és Gyurcsány Ferenc felesége is megfordul majd - tudta meg a Blikk.

– Úgy tudom, már építik a díszletet, szervezik a vendégeket, összesen tizenkettőt. Zsuzsa háziasszonyként együtt süt, főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is. Elég nagy nevekkel számolnak, minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van – nyilatkozta a lap informátora.

Demcsák kilenc évig volt a csatorna műsorvezetője, így nem csoda, ha egy utolsó nagy dobásra készül. Bár a TV2 Sajtóosztálya nem kívánt reagálni a hírre, az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd azt mondta: őszig, amikor a tévés a csatornához érkezik, örülnek minden olyan műsornak, ami tovább növeli Zsuzsa népszerűségét. Demcsák az ATV Egyenes beszédének házigazdája lesz, Rónai Egonnal, Mészáros Antóniával és a szintén most érkező Vujity Tvrtkóval felváltva.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!