Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Rogán Cecília megváltoztatta profilképét - Ámuljon a szépségén!

nepszava.hu|2017. júl 7. 08:26
[A+ A-]

Forrás: Rogán Cecília/Facebook

Hogy micsoda szerencsefia a magyar propagandaminiszter! zmilliárdos nagyságrendű árbevétel mellett legalábbis milliárdos nyereséggel kecsegteti a Rogán Antalhoz közel álló, offshore-szerű Hunguard Kft.-t a pénzügyi cégek kötelezővé tett átvilágítása - írtuk idén februárban, és most itt ez lenyűgöző fotó, amivel asszonykája frissítette a korábbi "profilképet" a közösségi portálon, az egész "közösség" számára elérhetővé téve azt. (vagyis nem szűkítette le a csak az ismerősök körére)  

Forrás: Rogán Antal/Facebook

Forrás: Rogán Antal/Facebook

Minden rosszindulat nélkül jegyezzük meg, a korábban világot látott fotók alapján nem egészen ilyen éteri- és mégis vadító szépségre emlékeztünk, legfeljebb egy helyeske fiatalasszonykára, de hát ezek szerint van akivel az idő ( vagy a képmanipuláló program - de hé, ez már rosszindulat!) nemhogy gonoszul, de kimondottan barátságosan bánik.  És, ha már így történt, hadd lássa ezt ország-világ.  

Felejtsük tehát egy röpke pillanatra a lakásának varázslatos növekedéséről is elhíresült férjet, aki, mint januárban tudattuk olvasóinkkal, megússza a vagyonnyilatkozati vizsgálatot is - a propagandaminiszter több millió forintból újította fel balatonlellei nyaralóját, a vagyonnyilatkozata alapján viszont erre nem lett volna pénze - és örvendjünk annak, hogy Magyarországon ilyen szép asszonykák láthatók a szigorú politikusok oldalán.  

Lájkoljon minket a Facebook-on is!