Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Ön melyik csapatnak cserélné le a címerét?

Népszava|2017. júl 8. 05:09
[A+ A-]

Arató András, Klubrádió

Két napja tudjuk a miniszterelnöktől, hogy Budapesten minden férfinak van egy fürdője, ahova jár, ez a szokás. Vagyis nem ez a szokás, hanem azt mondta, hogy ez a szokás. Mégis elég sokan büdösek. Tehát szagos címerek alapján meg lehetne a focicsapatokat különböztetni. Mert egyébként tök egyformák.

Avar János, újságíró

Nem értem a háborgást: ahol a köztársaságnak koronás címert adhattak; ahol az első köztársasági elnök szobrát kiebrudalhatták a nemzet főteréről; s ahol az Orbán-rezsim főmumusa is az idegen tőkés, mint volt a focicsapatoknak a nevét is elvevő Rákosi-rezsimé, ott miért ne hihetné a belga tulajdonos, hogy semmi sem szent?!

Bolgár György, rádiós újságíró

Én a címeres gazembereket cserélném le a hatalmon lévő csapatban. A baj az, hogy még ez sem lenne elég. Az erősen lejtő pályát is le kell cserélni, a bírókat is és sajnos a szurkolókat is. A népet persze nem lehet leváltani, de az elvakult szurkolókat igen. Szemüveget a szurkolóknak!

Farkasházy Tivadar, Hócipő

A Fidesznek, a Jobbiknak, az MSZP-nek, a DK-nak, az Együttnek, a PM-nek, a MoMa-nak, az LMP-nek, az MLP-nek, a Momentumnak van már? Ha nincs, azt is.

Horváth István, hírlapíró

Az Újpest címercseréjéről van szó? Igen. És ki a klub tulajdonosa? Egy belga. És mi Belgium fővárosa? Brüsszel. És mi van Brüsszelben? Az Európai Unió központja. És ki irányítja a központot? Soros. Na ugye, annyi az újpestiek címerének is.

Horváth Zoltán, újságíró

Én bármelyik csapat bármelyik címerét cserélném le bármilyenre. A lényeg, hogy én kaphassam a cseréért járó minden lehetséges díjat és bevételt. Bár azt nem ígérem, hogy ettől bármi is változna a játékon, de olyan látványos új címereket kreálnék, hogy már csak ezek megtekintésére megtöltené a nép a stadionokat. De ha nem, volna még ezen kívül is néhány éceszem...

Veress Jenő, a Népszava főmunkatársa

Nem vagyok heraldikus, nem tudok különféle pajzsokat se megfejteni, se rajzolni. Úgyhogy én inkább azt a sok címeres ökröt és/vagy gazembert cserélném le, akik a normális Magyarország csapatából űznek csúfot.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!