Előző
Következő
új cikk

Belföld

Oltári baki - Részegen jelentkezett be élő adásba az M1 riportere (Videó!)

nepszava.hu|2017. júl 9. 09:00
[A+ A-]

Forrás: mediaklikk.hu

Kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik szombat este az M1-re kapcsoltak. A köztévé korábbi sorozatos bakijait is túlszárnyaló riportban  Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, aki nem csak egyenesen állni, de már beszélni sem tudott rendesen, majd egy fergeteges elszólás is elhangzott az anyagban. A riportert végül lekeverték.

Bencze Péteren már az élő kapcsolás pillanatában látszott, hogy nem áll a helyzet magaslatán. A tudósító olyannyira küzdött a szavakkal, hogy még a "kedves nézőknek" nevezett riporteralanyok is kiröhögték. Akkor sem javult a helyzet, amikor a riporternél még mindig magabiztosabban beszélő interjúalany népszokás helyett "népsz*pást" emlegetett.

Az M1 stúdiójában végül az illuminált állapotban lévő kollégába fojtották a szót, aki ezzel mit sem törődve, akadozó nyelvvel próbálta tovább tájékoztatni az érdeklődőket a Bajai Halfőző Fesztivál szépségeiről. Végül lekeverték a bejelentkezést, de azért a nézők így is felejthetetlen pillanatokat élhettek át, már ha nem volt jobb programjuk szombat este, mint a köztévét nézni. 

Ha valaki lemaradt volna a nem mindennapi bakiról, az alábbi videóban visszanézheti:

 Ha a fenti videó már nem lenne elérhető, az anyagot feltöltötték a mediaklikk.hu-ra is, a riportot 43:20-tól láthatja!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!