Előző
Következő
új cikk

Külföld

Tragédia! Szörnyethalt egy artista a fesztiválon (Megrázó felvétel)

nepszava.hu|2017. júl 9. 11:26
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Mad Cool fesztivál

35 ezer ember előtt halt szörnyet egy artista a spanyol Mad Cool fesztiválon, amikor produkciója közben 30 méter magasból zuhant a mélybe - szúrta ki a Life.hu a tragikus hírt Mirroron.

A Green Day lépett épp színpadra, amikor a 42 éves Pedro Aunion Monroy, aki artistaként dolgozott a fesztiválon, 30 méter magasból lezuhant és szörnyethalt. A tragédiáról amatőr videofelvétel készült:

A szörnyű baleset kapcsán sokan támadták a híres zenekart, amiért a tragédiáról tudomást sem véve adtak koncertet, de az együttes frontembere állítja, hogy csak a show után szereztek tudomást Pedro haláláról. A Green Day énekese, Billie Joe Armstrong az Instagram oldalán tett közzé egy posztot, amiben igyekszik tisztára mosni a nevüket, ugyanis véleménye szerint olyan dolog miatt haragszik rájuk a nép, amiről nem tehetnek: 

"A Green Day nem szerzett tudomást a tragédiáról, kizárólag a koncert után. A fesztivált hatalmas területen rendezték meg, ezért mi arról sem tudtunk, hogy van artista előadás egyáltalán. Valóban, 15 perccel később kezdtük a koncertet, mert azt mondták, hogy biztonsági okokból még várjunk. De ezen kívül nem kötötték az orrunkra az okokat, mindenki higgadt volt és a közönség is vidáman fogadott minket, ezért semmilyen jel nem utalt a tragédiára" - idézte a frontember bejegyzését a Life.hu.

A fesztivál Facebook-oldalán hivatalos közleményt adott ki, amiben részvétüket fejezték ki az elhunyt artista családjának és barátainak, valamint támogatásukról biztosították a hozzátartozókat:

Lájkoljon minket a Facebook-on is!