Előző
Következő
új cikk

Belföld

Schmidt Mária 240 millióért vehette meg a Figyelőt

Népszava|2017. júl 10. 19:37
[A+ A-]

Forrás: Facebook

A bírósági papírok alapján rendkívül alacsony áron, 240 millió forintért juthatott hozzá a Figyelőhöz Schmidt Mária - írta a Magyar Nemzet. 

Az összeg azért is érdekes, mert az egyik – névtelenséget kérő – vevőjelölt azt mondta, a 240 milliónál jóval többet ajánlottak, mégsem ők lettek a befutók.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja!

Lapunk 2017 elején írta meg, hogy a kormánykézbe került hetilapnálmunkatársak többsége a távozáson gondolkodottmiután az új tulajdonos ismertette a dolgozókkal jövőbeli terveit. Schmidt Mária már februárban elkezdett rendezkedni a Figyelőnél, megakadályozta ugyanis egy cikk megjelentetésétAz érintett írás Jandó Zoltán Atomrali című cikke volt, amely egy paksi ingatlanberuházásról szólt, ebben fontos szerepet játszik a Nemzeti Kereskedőház, s a kormányfő felesége, Lévai Anikó unokaöccse, Szeghalmi Ádám is, akinek vállalata a Mészáros Lőrinc közeli Opimus Group irodaházában székel. A kereskedőházhoz küldött levelek után a külügyminisztérium intézményéből értesítették a cégvezetést, és ennek nyomására került ki a cikk a Figyelőből. A szerkesztőség közös fellépése nyomán azonban a cikk egy héttel később megjelenhetett.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!