Előző
Következő
új cikk

Belföld

Enyhülést hoz a csütörtök

nepszava.hu|2017. júl 12. 16:33
[A+ A-]

Lehet ismét mozogni - Thinkstock illusztráció

Csütörtökön gyorsan csökken a felhőzet, ismét napos, csapadékmentes idő lesz, de kora délelőtt északkeleten még zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Sokfelé várható erős, néhol viharos széllökésekkel kísért északnyugati szél, csak estére mérséklődik a légmozgás. Hajnalban 15-21, napközben 23-28 fok között alakul a a hőmérséklet.

PÉNTEK
Eleinte gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, majd változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11, a legmagasabb 25 fok körül alakul.

SZOMBAT
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Zápor, zivatar előfordulhat, ilyenkor viharossá fokozódhat a szél. Hajnalban 14, napközben 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

VASÁRNAP
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb 26 fok körül alakul.

HÉTFŐ
Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül alakul.

KEDD
Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható, de zápor, zivatar előfordulhat. Zivatarok környezetében a széllökések megerősödnek. Hajnalban 15, napközben 31 fok körül alakul a hőmérséklet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!