Előző
Következő
új cikk

Kultúra

Félmeztelen nők rontottak be Woody Allen koncertjére - Videó!

nepszava.hu|2017. júl 12. 17:03
[A+ A-]

Fotó: Elke Selzle/Getty Images

Egy feminista csoport két tagja fedetlen felsőtesttel, rajta tiltakozó jelszavakkal rohant fel a színpadra Woody Allen hamburgi koncertjén július 11-én este - adja hírül a The Holywood Reporters nyomán a fidelio.hu.

A rendező épp az Allen New Orleans Jazz Banddel muzsikált, amikor a Femen nevű aktivista csoport két tagja felszaladt a színpadra és megpróbált felolvasni egy Dylan Farrowról (Woddy Allen örökbefogadott lányáról) szóló levelet, amiben gyerekkori abúzussal vádolják az Oscar-díjas rendezőt. A biztonságiak azonban levezették a két félmeztelen lányt a színpadról.

Az aktivisták megjelentették levelüket a német sajtóban. A levélben az áll, hogy bár Dylan Farrow már 31 éves, az inkriminált eset 7 éves korában, 1993-ban történt, a következményeit azóta is viseli. Woody Allen szerintük nemcsak egy bájos rendező, hanem egy bántalmazó apa is, erre szeretnék emlékeztetni a rajongóit. Az ügyben annak idején nyomozást indított a Connecticut-i ügyészség, de végül úgy döntöttek, nem indítanak eljárást. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!