Előző
Következő
új cikk

Belföld

Változékony idő, csillapuló széllel

Népszava|2017. júl 13. 20:46
[A+ A-]

Thinkstock illusztráció

Pénteken a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok követik egymást, a déli óráktól a Dunántúlon nyugat felől helyenként, majd este, késő este már az ország középső harmadán is előfordulhat néhol eső, futó zápor. Az erős északnyugati szél mindenütt mérséklődik. Hajnalban 8-14, napközben 22-27 fok között alakul a hőmérséklet.

SZOMBAT
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Zápor, zivatar előfordulhat, ilyenkor viharossá fokozódhat a szél. Hajnalban 14, napközben 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

VASÁRNAP
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb 26 fok körül alakul.

HÉTFŐ
Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül alakul.

KEDD
Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható, de zápor, zivatar előfordulhat. Zivatarok környezetében a széllökések megerősödnek. Hajnalban 15, napközben 31 fok körül alakul a hőmérséklet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!