Előző
Következő
új cikk

Belföld

MSZP: a sportolóknak szurkolunk, a Fideszt elszámoltatjuk!

nepszava.hu|2017. júl 14. 16:52
[A+ A-]

Felemás érzésekkel várja a sportszerető magyar közvélemény a budapesti vizes világbajnokságot: miközben mindenki szurkol a magyar sportolók sikeréért, az emberekben jogos a düh és a felháborodás, hogy a Fidesz kormány még a magyar sport egyik ünnepét is képes beszennyezni korrupcióval, indokolatlanul brutális túlárazásokkal, az azeri wifi botránnyal - írják közleményükben a szocialisták. 

Ami a magyar embereknek szurkolás és szórakozás, az Orbán embereinek szimplán csak egy újabb alkalom a lopásra. Emlékezhetünk: 2014-ben a pályázat elnyerésekor a szervezők 14 milliárd forintra becsülték a rendezési költségeket, ma ez az összeg már közel 170 milliárd forintra rúg. Az MSZP tiszta szívből szurkol a magyar sportolók sikeréért, de az adófizetők pénzének elherdálásáért és a polgárok adataival való visszaélésért a Fidesznek felelnie kell! - szögezi le a dokumentum. 

Reagált a Fidfeszfrakció az ellenzéki kritikákra, szerintük pusztán arról van szó, hogy savanyú a szőlő, mert a Gyurcsány-Bajnai kormányok nem tudtak ilyet csinálni. ( bebebe! - a szerk.)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!