Előző
Következő
új cikk

Belföld

Szombat: kissé csípős hajnal után 25 fok

Népszava|2017. júl 14. 17:12
[A+ A-]

Thinkstock illusztráció

Szombaton a gomolyfelhő-képződés mellett délen több, északon kevesebb napsütésre számíthatunk, több helyen alakul ki zápor, zivatar. Eleinte a Kisalföldön, majd másutt is megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.  Hajnalban 10-16, napközben 22-27 fok között alakul a hőmérséklet.

VASÁRNAP
Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb 26 fok körül alakul.

HÉTFŐ
Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül alakul.

KEDD
Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható, de zápor, zivatar előfordulhat. Zivatarok környezetében a széllökések megerősödnek. Hajnalban 15, napközben 31 fok körül alakul a hőmérséklet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!