Előző
Következő
új cikk

Belföld

És láss csodát, elkészült a balatonfüredi parkoló

Népszava|2017. júl 15. 12:59
[A+ A-]

Pénteken még szinte elképzelhetetlennek tűnt - írja a kekeckedő hvg.hu - de szombat reggelre készen állt a parkolóház, amelyet 3,43 milliárd forintból építettek. A probléma csupán annyi, hogy már július 1-jén át kellett volna adni - kekeckednek tovább.

A portál munkatársai két hete vizitáltak a helyszínen, éppen akkor, amikor az átadásnak kellett volna zajlania, ám akkor még csak a mélygarázs melletti bicikliút volt a készhez közeli állapotban. Az Index most csütörtökön beszélt a balatoni város polgármesterével, Bóka László akkor azt közölte, hogy rendben zajlik a mélygarázs műszaki átadása, péntekre csak kisebb hiánypótlások maradtak. És „ültetni kell egy-két virágot”. A szintén kötekedő, semmi jónak és nemesnek örülni nem tudó, a kákán is csomót kereső portál azonban tegnap egy olvasói fotóval sokkolt, jelezve: azért némi virágültetésnél alighanem többről lehet szó. 

És tessék, mégiscsak elkészült. Igaz, több helyen átható hígítószag terjeng, a lépcsők még nincsenek leburkolva, a felvonó és az előtere takarításra vár, a csempék közül hiányzik a fuga, a gyep pedig itt-ott kicsit foghíjas - írja a hvg.hu, ahol a fotók is megtekinthetők.

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!