Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Gyújtogatás végzett az apával és kislányával Mezőcsáton

nepszava.hu|2017. júl 17. 08:11, frissítve: 2017. júl 17. 15:52
[A+ A-]

Illusztráció Fotó: Thinkstock

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki Mezőcsáton felgyújtotta saját házát. A tűzben  egy apa és kisgyermeke is az életét vesztette - számolt be a rendőrség honlapján

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság B. Csaba 36 éves mezőcsáti férfival szemben.

A gyanúsított 2017. július 17-én a hajnali órákban egy családi veszekedés következményeként felgyújtotta saját házát, amiben egy felnőtt és három gyerek aludt. Miután a tűz továbbterjedt a gyújtogató elmenekült a helyszínről, anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a bent lévőknek.

Az egyre terjedő lángokból egy 14 éves lány és egy 12 éves fiú még ki tudott menekülni a házból, ahol időközben felrobbant egy gázpalack is. A 33 éves apa a 1,5 éves lányával már nem tudott kijutni az ingatlanból.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!