Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kokó célba ért, hamarosan esküvő...

nepszava.hu|2017. aug 1. 09:25
[A+ A-]

FOTÓ: Kovács István Facebook oldala

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok bokszoló és közgazdászként dolgozó szerelme az elmúlt év végén talált egymásra, idestova nyolc hónapja élnek együtt. Úgy tudjuk, Kokóban már régóta érlelődött a gondolat, hogy megéri kedvese kezét, amelyre nem is találhatott volna jobb pillanatot, mint a Nagyatád eXtremeMan, amely egy embert próbáló Ironman-viadal - írja a Blikk.

A Blikk információi szerint előre megbeszélte a szervezőkkel, hogy a célba érkezés előtt átadott köszönetrózsára kötik rá a gyűrűt, így már azzal futott be a célba, és egyből letérdelt Kata előtt.

Az Ironman-versenyen készült fotókon látszik, hogy Katalin semmit nem sejtett abból, hogy nem csak az extrém táv teljesítése lesz a nap legnagyobb pillanata. Érthető, hogy a bajnok különleges perceket szeretett volna szerezni Katalinnak, egy korábbi nyilatkozatában ugyanis elárulta: csodaként éli meg, hogy ez a szerelem belépett az életébe.

– Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire – írta Kovács Kokó István a Facebookon korábban szerelméről.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!