Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Bochkor az ATV-hez igazol, milliós gázsiért

nepszava.hu|2017. aug 3. 09:26
[A+ A-]

Bochkor Gábor egy korábbi sajtótájékoztatón FOTÓ: Népszava

Az már nem titok egy ideje, hogy újabb nagyágyút csábított az ATV-hez a TV2-től elküldött producer, Hajdú Péter. Az pedig nyilvánvaló, hogy a nagy nevek megszerzéséért mélyen a zsebébe kell nyúlnia: márpedig a rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor nem kis fogás! A Blikk úgy tudja, hogy milliós honorért vállalta el az ősszel induló műsort, amelynek már a címe is megvan.

– Valóban, milliós összegről beszélünk, de a pontos részletekről nem szeretnék beszélni, és nem is tehetem. Nem velem, a cégemmel áll majd Gábor szerződésben, így a fizetését is onnan kapja, akárcsak Sváby András – ismerte el a lap kérdésére Hajdú Péter, megsúgva, régi barátjával két évadra szerződtek, amely tavaszi és őszi évad lévén egyéves együttműködést jelent. – Elárulom most már a címet is, Hashtag Bochkor néven indul szeptembertől a szórakoztató műsor.

– Pétert húsz éve ismerem, jó a viszonyunk. A munkában precíz, meghallgatja mások véleményét, és odafigyel arra, hogy úgy válogassa meg az embereket, hogy azok jól tudjanak együtt dolgozni. Már láttam a díszletet is, rendkívül igényes lett – mesélte a műsorvezető, aki a milliós gázsira irányuló kérdésre is rea­gált. – Remélem, Péter tartja a szavát, szeretném ezt az összeget a számlámon is látni.

Rádióban sikeresebb

Nem ismeretlen a televízió világa Bochkor Gábornak, az elsősorban a rádióból ismert műsorvezető közel egy évtizeddel ezelőtt az RTL Klubon futó Kész átverés egyik műsorvezetője volt Boros Lajos oldalán – még Jáksó László előtt. A sztár utána inkább a rivális csatornán, a TV2-n szerepelt, feltűnt a Boros–Bochkor show-ban, a Csaó, Darwin!-ban, a Buzerában, a Csattanóban, ám egyik műsor sem aratott osztatlan sikert - összegez a Blikk.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!