Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Lehet-e forróbb a helyzet?

Népszava|2017. aug 5. 05:07
[A+ A-]

Egy férfi a Nemzeti Sportot olvassa a margitszigeti zenélő szökőkút mellett MTI Fotó: Bruzák Noémi

Arató András, Klubrádió

40 foknál? Például 41 fok. Viszont azt mondotta egy nemtévében Mráz Ágoston és Sámuel, hogy a Momentumot számon kell kérni, mert a Fekete Győr és Andrásnak francia barátnője van, ami magyarázata a Párizsnak kedvező olimpiai népszavazásnak. Clemenceau menye, Trianon (bővebben majd máskor), csak teljesen fordítva és ellenkezőleg. A kánikulában is kirázhat a hideg. KiMrázhat.

Avar János, újságíró

Ha az időjárást nézzük, sajnos lehet, ha Orbánt, akkor pláne. De amíg a meteorológusok többnyire képesek eltalálni, hogy milyen idő lesz, a politológusok csak találgatnak. Mivel a kánikula, canicula eredetileg kutyakölyköt jelent, Orbán akkor csinál forróságot, ha veszélyben érzi a mi kutyánk kölykeit gazdagító rezsimjét.

Farkasházy Tivadar, Hócipő

A helyzet csak a pórok számára forró. A Fidesz arisztokratái és martalócai valahol jeges italokat szopogatnak, s készülnek az őszi zavargásokra, amit Habony, Vajna, Mészáros, a kis Matolcsy és Schmidt Mária lapjai rendeznek. Jönnek majd újabb plakátok, újabb lenyúlások, mi meg olvashatjuk, hogy az ellenzék legkorábban jövő ősszel most már igazán elkezd tárgyalni egymással, az árulókat addig jegelik. Az úszó vb árából pedig lehet, hogy Orbán vesz két Neymart, egyet Felcsútra, egyet a Videotonnak, hátha megy akkor egy kört az Európa-ligában.

Friss Róbert, újságíró

Lehetni, lehet. De azt már nem Celsiusban mérik.

Horváth István, hírlapíró

Én is ezt kérdeztem Németh Szilárd rezsiőrtől, aki figyelmeztetett, hogy az élet nem habostorta. Még ebben a forró nemzetközi helyzetben is legyünk éberek, mert az a gyanús ami nem gyanús. Orbán elvtárs megmondta - hivatkozott nagy tanítójára a jámbor rezsiőr - hogy nemcsak az osztály-, hanem a Soros elleni harc is egyre fokozódik. Akinek meg valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a felcsúti kisvasúton. Dezsőt pedig kánikulában is ki kell nyírni.

Horváth Zoltán, újságíró

Hogyne lehetne: ez a rezsim égésben nem ismer határt. Én már le is fagytam...

Veress Jenő, a Népszava főmunkatársa

A kormány - szemben a szoclibekkel – végre biztosította a dolgozóknak a hideg telet, utána a forró nyarat. (Mindezt nyilván költségeket nem kímélve.) Európa minket irigyel ezért is. Orbán, Kövér, meg a sok beszélő krumpli forró őszről povedál. Úgyhogy, lehet, hogy lesz még forróbb is. Csak nehogy odakozmáljanak.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!