Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Rejtély Ferihegyen – Véres ruhák az utasok bőröndjeiben

nepszava.hu|2017. aug 5. 09:19
[A+ A-]

Forrás: Budapest Airport/Facebook

A Nagy-Britanniában élő Klaudia az esküvője kedvéért jött Budapestre, ahonnan csütörtökön repültek vissza a londoni Southend repterére a Flybe légitársasággal. Hazaérkezéskor vették észre, hogy hiányzik a korábbi rossz tapasztalataik miatt a bőröndjükre felapplikált kis számzáras lakat. Rosszat sejtve nyitották ki a bőröndöt, de amit láttak, arra tényleg senki sem lehet felkészülve.

A 444-nek küldött levelükben az áll, hogy a kofferből nem hiányzott semmi, de minden egyes ruhadarab, cipő es táska valamint nagyon fontos az esküvővel kapcsolatos okiratok és dokumentumok véresek voltak.

Klaudiáékat komoly kár érhette, mert közel 2000 fontnyi drága esküvői ruha, cipő lett vértől szennyes.


A zaklatott házaspár végül hivatalos mederbe tudta terelni az ügyet: a londoni Southend reptéren jegyzőkönyvet vettek fel, úgyhogy most várják, milyen eljárás indul az ügyben. A cikk megjelenése után jelentkezett egy másik utas is, aki ugyanazon a járaton utazott, és ugyanaz történt a ruháival.

„Az én bőröndömben a legtetején egy párna volt aminek a huzata lett véres, az egyik pólóm is véres lett, meg az elosztó amit hoztam magammal annak a kábele is véres volt. Engem viszont Southend-on-sea repülőtéren ellenőriztek vámosok. Akkor egyből szólhattam volna, de gyenge angoltudásom miatt nem tudtam magam kifejezni. Ezt azért említem meg mert esetleg, ha el lehetne érni, hogy a Southend-i repülőtér kamera felvételét meg lehetne tekinteni az elég jó bizonyíték lenne.”- írta a lapnak a férfi.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője is csak annyit tudott mondani, hogy légügyi pályafutása alatt ilyen különös esetről még nem hallott. Szerinte, ha esetleg odáig jutna a sztori, az esetleges vizsgálatot az ORFK végezné. Hardy felhívta a figyelmet arra, hogy a sztoriban amúgy semmi sem utal arra, hogy ha történt is ilyen, az Budapesten esett volna meg. Ilyenre egyébként maga a levélíró sem utalt.

Nézegessen véres holmikat itt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!