Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Kisiklott egy vonat a Déliben (fotók)

nepszava.hu/MTI|2017. aug 7. 14:38, frissítve: 2017. aug 8. 08:14
[A+ A-]

MTI Fotó: Lakatos Péter

Kisiklott egy Intercity a Déli pályaudvaron hétfőn – értesült 24.hu. Úgy tudják, a tárolóból húzták be épp a szerelvényt, amikor aláváltottak az utolsó két kocsinak, amely ezután lefutott a sínekről. A portál szerint nem sérült meg senki, utasok nem voltak a járművön. Több vonatot Kelenföldről indítottak, néhány járat esetében azt írták ki, hogy “ma nem közlekedik”.

Még több fotót itt nézhet meg. 

Helyreállt a rend a Déliben
Befejezték a Déli pályaudvaron előző nap kisiklott vasúti kocsik beemelését, hajnaltól a vonatok korlátozás nélkül és pontosan indulhatnak - közölte a Mávinform kedd reggel.
A győri, a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalszakaszokon már nincsenek fennakadások. A kisiklott kocsik beemelését késő este kezdték el, hogy a vonatközlekedést és az utasforgalmat ne akadályozzák. 
Hétfő délután a Déli pályaudvar tárolóvágányáról betolt üres szerelvény két kocsija siklott ki, a járművek elzártak három vágányt a vonatforgalom elől. A korlátozás miatt a Budapest-Székesfehérvár, a Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Győr vonalszakaszokon közlekedő dunántúli és balatoni vonatok késtek. A kisiklás körülményeit még vizsgálják.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!