Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Törőcsik Mari: még nem fogok meghalni!

nepszava.hu|2017. aug 9. 07:52
[A+ A-]

FOTÓ: Népszava

Törőcsik Marit az év eleje óta kórházban ápolják. A hozzá hasonló betegeket már három hét után az úgynevezett aktív osztályról át szokták helyezni az ápolási osztályra, ám a 81 éves színész óriási hitével továbbra is küzd a gyógyulásért. "Még nem fogok meghalni!" - jelentette ki a Ripostnak a művész.

"Nem akarom, hogy a közönségemnek a kórházi időszakom legyen az utolsó emléke rólam. Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok" - nyilatkozta Törőcsik Mari.

kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő óriási hitéről beszélnek a szombathelyi Markusovszky Kórház orvosai is, akik úgy nyilatkoztak a bulvárlapnak: "Ő maga az orvosi csoda! Amit ő visz véghez, az példa nélküli, és a hitét látva a legtöbben úgy gondoljuk, van remény a felépülésre" - erősítették meg a szakemberek is, hogy a művésznő tovább harcol a gyógyulásáért.

A színésznőt legközelebb az októberben megjelenő Aurora Borealis című filmben láthatjuk egy élet és halál között lebegő idős asszony szerepében.

Törőcsik Mariról idén januárban adott ki a Nemzeti Színház egy aggasztó hivatalos közleményt, amiben bejelentették, hogy kollégái veszik át a betegeskedő színészlegenda szerepeit, a 81 éves művésznő egészsége ugyanis nem engedi meg, hogy színpadra álljon.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!