Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Hajdú Péter üzent exbarátnőjének, akit másik férfival láttak a Szigeten

nepszava.hu|2017. aug 11. 08:23
[A+ A-]

Hajdú újra szingli Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Futótűzként terjedt a hír, hogy Hajdú Péter szakított barátnőjével, miután Esztert egy másik férfival látták mulatni a Sziget fesztiválon. A Story magazin információját a tévés most annyiban erősítette meg, hogy valóban lezárták a kapcsolatukat, ám azt nem árulta el, hogy valóban másik férfi van-e a dologban.

– Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki - ezt üzente szűkszavúan Hajdú volt barátnőjének a Blikken keresztül. A tévés nem akarta részletezni, miért folytatják külön.

Előzőleg a Story magazin szúrta ki a Szigeten Sarka Kata utódát, egy másik férfi társaságában, ezután terjedt el, hogy a viszonylag friss pár szakított. 

Korábban már lehetett hallani Hajdúék szakításáról, miután nyár elejére eltűntek a szerelmes fotók az internetről, holott korábban gyakran osztottak meg közös képet a Facebookon. Akkor Hajdú azt mondta, minden rendben van közöttük, de a Blikk szerint már akkor szünetet tartottak. Az elmúlt hetekben megpróbálták feléleszteni szerelmüket, a napokban jöttek haza Ciprusról, ugyan külön-külön, de ennek még nem a szakítás volt az oka. Hajdú a barátaival utazott el, Eszter csak néhány napra csatlakozott be hozzájuk, pár nappal később ő továbbrepült családjához Franciaországba. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!