Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Összefogtak Oszter ellen a diósjenőiek

nepszava.hu|2017. aug 17. 09:59
[A+ A-]

Forrás: Argo/Facebook

Mint a Bors információi alapján még augusztus elején megírtuk, a színész kivágatta az erdőt, elvezette a patakot, ami egy halastavat táplál. Mindezt azért, hogy neki legyen egy saját, senkivel meg nem osztott magántava, hogy a kertje végében két hatalmas tó állhasson. Ahogy arról is beszámoltunk, hogy a helyiek feljelentették Osztert.  A legújabb fejleményről ismét a Bors adott hírt: petícióban kérik a diósjenőiek az önkormányzattól, hogy vonja vissza a színész építési engedélyét a birtokán épülő tavakra.

Végképp betelt a pohár a diósjenőieknél. A település lakói szerda délután nagygyűlést tartottak, ahol ritkán tapasztalt  összefogás és egyetértés eredményeként száznál is többen aláírták azt a petíciót, amelyben arra kérik az önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal vonja vissza Oszter építési engedélyeit.

A helyiek, előzőleg rendkívüli közmeghallgatást is kértek az önkormányzattól, ám a megkeresés süket fülekre talált a település vezetőségénél. Ezért döntöttek úgy, hogy saját kezükbe veszik az irányítást. Sok idő nincs a hezitálásra, az  Oszter- birtok mellett ugyanis a héten ismét elkezdődtek a munkálatok. 

A színész a felháborodás hatására múlt csütörtökön állíttatta le a munkát, ami azonban most újraindult. Oszter Sándor a TV2 Mokka adásában azt mondta, hogy érvényes engedélyei vannak, a patakban már fél éve nincs víz a szárazság miatt, és a közeli horgásztó is már azelőtt eliszaposodott, hogy megkezdték volna nála a munkálatokat - írja a Bors.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!