Előző
Következő
új cikk

Sport

Agyonverték a világbajnokot - Kiderült, ki a tettes

MTI|2017. aug 20. 14:51, frissítve: 2017. aug 21. 00:03
[A+ A-]

Forrás: Youtube

Agyonverték Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot egy habarovszki szórakozóhely előtt - közölte vasárnap az orosz média. Sajtóértesülések szerint a gyanúsított a 25 éves Anar Zinarov, a kevert harcművészetek művelője. 

Dracsov a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett a belvárosi Gallery elnevezésű lokál egy másik vendégével, aki forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

Egy YouTube-ra feltöltött felvétel tanúsága szerint a feleket a kívülállók nem próbálták meg szétválasztani, viszont többen is videózták a végzetes verekedést. Az elkövető ellen a rendőrség körözést adott ki

Orosz sajtóértesülések szerint a gyanúsított a 25 éves Anar Zinarov a kevert harcművészetek művelője. Az Amurmedia hírügynökség szerint Dracsovot és Zinarovot az éjszaka folyamán kétszer is szétválasztották a végzetes összecsapás előtt.

Dracsov a 120 kilogrammos súlycsoport világbajnoka volt. A sportággal néhány éve felhagyva extrém testépítésbe kezdett és regionális szinten abban is ért el sikereket.

Július 29-én a Bajkál-tó partján Jurij Vlaszko, a szabadfogású birkózás Európa-bajnoka vesztette életét egy tömegverekedésben. A sportoló halálát okozó késelőt augusztus elején fogták el Burjátföldön.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!